Produkten är tillagd i varukorgen

Fortsätt handla Till kassan
Logga in

Välkommen till vår nya web shop!

Safe Cargo/Safe Wheel har nu en gemensam web shop. Produkter för lastbil, bussar & trailers. Om det gäller fälgar, däck, godsstöttor, thermoväggar, muttrar, centrering eller styling vet vi vad du behöver.

Aktuella produkter

Vi är ett grossistföretag som säljer godsstöttor, thermoväggar, däck, fälgar, styling och en hel del annat till tunga fordon.
Godsstöttorna, thermoväggarna och en del stylingprodukterna har vi utvecklat själva med mycket hjälp och input från åkerier och verkstäder, tillverkning sker i både Sverige och Kina. Produkterna är inte serietillverkade utan sätts ihop för hand på små fabriker med mycket känsla vilket gör att kvalitén blir mycket bra. 

Gällande däck och fälgar har vi valt fabrikat som vi vet fungerar på den tuffa nordiska marknaden och vi är officiel distributör av Westlake lastbil -och bussdäck i Sverige. Westlake är ett fabrikat tillverkat av ZC Rubbergroup i Thailand och är helt anpassat för den europeiska marknaden. ZC Rubbergroup är idag världens 9 största däcktillverkare och rankar Westlake som sitt premiumbrand. 

Vi vet ju förstås att inte alla vill åka på Westlake så därför saluför vi även en del andra fabrikat, givetvis bara såna som vi vet fungerar bra.
Ring eller maila oss för priser och tillgänglighet om ni inte hittar produkterna på vår sida.

Gällande fälgar så har vi valt att satsa på varumärken som OE industrin använder och vi vet fungerar. Smidda aluminiumfälgar från Alcoa och Next generation Wheels (NGW) 

Stålfälgarna kommer från Hayes Lemmerz, Accuride och en billigare fälg från Akojant.

Bli kund här